Blog

Hondenkussens

Wanneer je op zoek bent naar een geschikt hondenkussen ben je hier aan het juiste adres. Wij bieden verschillende hondenkussens aan die je gemakkelijk online kunt bestellen. We hebben een ruime keuze hondenkussens zodat je altijd het kussen vindt welke past bij je hond en interieur.

Hondenkussen kiezen

Het kiezen van het juiste kussen voor je hond is erg belangrijk. Het geeft je  hond echt zijn of haar eigen plekje in huis. Elke hond is anders, dus ook elk kussen is anders. Bij  het kiezen van een geschikt hondenkussen is het belangrijk dat het kussen is voorzien van een buitenhoes en een binnen vulling. Op die manier is het kussen veel gemakkelijk schoon te maken. De binnen vulling kan gevuld zijn met fiberfill, koud schuim of EPS parels. Het voordeel van deze parels is dat ze zich goed vormen naar de lighouding van je hond. Verder is het belangrijk om de juiste maat te kiezen. Je hond dient languit op zijn kussen te kunnen liggen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een hondenmand.

 

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 volgende
Items per pagina:
Benchkussen Storm Rocky Grey
Hondenkussen Big Pad Kunstleer Donkergrijs
Benchkussen Storm Fire Red
Witte Rieten Hondenmand
Hondenkussen Sheep Ovaal Grijs
Hondenmand Daffy
Hondenkussen Chester Chocolate
Hondenmand Pink Bone
Hondenkussen Dogs Island Kunstleer Creme
Hondenkussen York
Hondenkussen Thermal Mattrass Bruin
Hondenkussen voor Soft Kennel Grijs
Hondenmand Crown
Hondenkussen Traagschuim Paul
Hondenmand Arthur Stonewashed Army Green
Hondenkussen Expedition Mat Chocolate
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 volgende
Items per pagina:

Ruim aanbod hondenkussens

Zoals je hierboven kunt zien zijn er zeer veel verschillende hondenkussens te koop. Je hebt keuze uit de vulling, materiaal, kleur enzovoort. Klik op je gemak door de verschillende hondenkussens heen om een goed beeld te krijgen wat er allemaal mogelijk is om zodoende een goede keuze te kunnen maken.

Verder is het belangrijk te letten op de vulling van hondenkussen. Een jonge hond kan nog eens het kussen kapot bijten en de vulling kan dan erg gevaarlijk zijn. Voor een jonge hond doe je er wellicht beter aan om een bench aan te schaffen, een oudere hond zal niet meer zo snel een kussen kapot bijten.