Hondenbenches

Ben je op zoek naar een mooie en functionele bench voor je hond? Hieronder vind je een ruim assortiment  benches voor je hond.

Waarom een hondenbench kopen?

Een hondenbench kan in eerste instantie wellicht wat negatieve gevoelens bij je oproepen, echter zal je hond dit absoluut niet zo ervaren. Je pup zal zich snel veilig voelen in de bench. Van nature trekt een hond een zich graag terug op een eigen plekje wanneer hij / zij daar behoefte aan heeft. De wolf graaft ook nog steeds een hol. Een bench biedt veiligheid en rust, maar de hond kan iedereen nog waarnemen doordat de bench tralies heeft.

Daarnaast heeft de bench als voordeel dat deze dicht kan. Je hoeft dan niet constant op je pup te letten, dit kan voor beide kanten rust geven. Jij kan doen wat je moet doen en je pup wordt gedwongen om rust te nemen die hij / zijn hard nodig heeft. Ook heeft hondenbench als voordeel dat deze gemakkelijk in de auto gebruikt kan worden. Je hond blijft mooi op zijn plaatst en kan daardoor niets beschadigen of de bestuurder storen tijdens het rijden. Uiteraard kan je ook een mooie hondenmand of kussen kopen.

Producten per pagina:
Sortering:

Pet Remedy Verwarmingsmat Per stuk
Jack & Vanilla Classy Benchkussen Stone XL
Jack & Vanilla Waterproof Benchkussen Donkergrijs L
Urine Off Hond & Puppy Spray 500 ml
Drinknippel voor de hond Per stuk
Benchvoetjes 6 stuks

Producten per pagina:

Waar op letten bij het kopen van een bench voor je hond?

Bij het kiezen van een geschikte bench voor je hond is het uiteraard belangrijk te letten op de maat die je nodig hebt voor je hond. De hondenbench moet lang genoeg zijn voor je hond zodat deze met uitgestrekte voorpoten kan liggen en hoog genoeg zodat hij rechtop kan zitten. Een hondenmand dient uiteraard ook groot genoeg te zijn zodat je hond languit kan liggen. Je kan kiezen voor een kunststof hondenbench of een metalen bench waarbij je hond door te spijlen kan kijken. Er zit veel verschil in metalen benches, ze zijn zeker niet allemaal even sterk. Let hier op bij de aanschaf.  Het is tevens belangrijk om te zorgen voor goede bodembedekking van de bench. Metaal of plastic ligt natuurlijk niet zo lekker als een hondenkussen.