Hondenkleding

Ben je op zoek naar comfortabele en mooie hondenkleding? Dan kun je hier goed terecht. Hondenkleding is uitermate geschikt voor honden die niet van de kou houden en willen graag tijdens de koude dagen lekker warm blijven. Wij bieden verschillende modellen voor hondenkleding in diverse maten waardoor er altijd iets tussen zit voor jouw hond. Meet daarbij altijd goed je hond op zodat je zeker weet dat je de juiste maat hondenkleding koopt. We hebben onder andere hondenjassen en truien.

Producten per pagina:
Sortering:

NB HONDENTRUI PAW 36CM BLAUW N 00001
NB HOND TRUI VLECHT 23CM BLAUW N 00001
NB HONDENTRUI HERT 23CM BRUIN N 00001
NB HONDENTRUI PAW 48CM ROZE N 00001
NB HONDENTRUI MINIK MOSTERD ML N 00001
NB HONDENTRUI MINIK GROEN ML N 00001
NB HONDENTRUI MINIK BLAUW MM N 00001

Producten per pagina:

Waarom een hondentrui of jas?

Een hondenjas of hondentrui kan voor verschillende dingen gebruikt worden. Kleine hondenrassen zoals een Chihuahua hebben geen dikke vacht om hen voldoende warm te houden in de winter. Voor hen is een hondenjas of hondentrui zeer geschikt om aan te doen tijdens de koude wintermaanden. Bovendien zien de hondentruien er ook nog eens zeer goed uit.

Hondenjassen – o.a. regenjas voor je hond

Naast gewone hondenjassen om je hond warm te houden bestaan er ook speciale hondenregenjassen. Met een regenjas blijft je hond tijdens de natte dagen van het jaar lekker warm en droog.