Blog

Hondenkussens

Wanneer je op zoek bent naar een geschikt hondenkussen ben je hier aan het juiste adres. Wij bieden verschillende hondenkussens aan die je gemakkelijk online kunt bestellen. We hebben een ruime keuze hondenkussens zodat je altijd het kussen vindt welke past bij je hond en interieur.

Hondenkussen kiezen

Het kiezen van het juiste kussen voor je hond is erg belangrijk. Het geeft je  hond echt zijn of haar eigen plekje in huis. Elke hond is anders, dus ook elk kussen is anders. Bij  het kiezen van een geschikt hondenkussen is het belangrijk dat het kussen is voorzien van een buitenhoes en een binnen vulling. Op die manier is het kussen veel gemakkelijk schoon te maken. De binnen vulling kan gevuld zijn met fiberfill, koud schuim of EPS parels. Het voordeel van deze parels is dat ze zich goed vormen naar de lighouding van je hond. Verder is het belangrijk om de juiste maat te kiezen. Je hond dient languit op zijn kussen te kunnen liggen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een hondenmand.

 

Items per pagina:
Hondenkussen VitaMeDog Grijs
Hondenkussen Basic Taupe XL
Hondenkussen VitaMeDog Bruin
Cocoon mand
Hondenmand Herringbone Donkergrijs
Hondenkussen Max Grey Wolf
Hondenkussen Expedition Mat Graphite
Hondenmand George Anthracite Grey
Benchkussen Sheep Grijs
Hondenkussen Bruin
Hondenkussen Sheep Ovaal Beige
Hondenkussen Amour Sandalwood
Hondenmand Arthur Anthracite Grey Upholstered
Hondendraagtas Cupido Beige
Hondenmand Bowl
Hondenkussen Skip Antraciet
Items per pagina:

Ruim aanbod hondenkussens

Zoals je hierboven kunt zien zijn er zeer veel verschillende hondenkussens te koop. Je hebt keuze uit de vulling, materiaal, kleur enzovoort. Klik op je gemak door de verschillende hondenkussens heen om een goed beeld te krijgen wat er allemaal mogelijk is om zodoende een goede keuze te kunnen maken.

Verder is het belangrijk te letten op de vulling van hondenkussen. Een jonge hond kan nog eens het kussen kapot bijten en de vulling kan dan erg gevaarlijk zijn. Voor een jonge hond doe je er wellicht beter aan om een bench aan te schaffen, een oudere hond zal niet meer zo snel een kussen kapot bijten.