Hondenmanden

Ben je op zoek naar de juiste hondenmand voor je trouwe viervoeter? Hieronder vind je diverse leuke en mooie hondenmanden die je gemakkelijk online kunt kopen.

Verschillende materialen hondenmanden

De ene hondenmand is de andere niet, er zit veel verschil tussen de verschillende manden. De meeste hondenmanden zijn gemaakt van plastic, kunststof of van riet. Voordat je een hondenmand gaat kopen moet je weten waar je de mand neer wil gaan zetten. Als deze bijvoorbeeld op de gang gezet gaat worden, waar het wat meer tocht dan is het belangrijk te kiezen voor een meer dichte mand met opstaande rand. Een rieten hondenmand zal de toch gemakkelijk doorlaten, wat zeker niet prettig is voor je hond. Het materiaal maakt verder weinig uit omdat er altijd een hondenkussen in gelegd wordt.

Producten per pagina:
Sortering:

Est.1941 katten- en hondenmand Grizzly Brown 50 cm
Fietsmand voor bagagedragers voor hond & kat Per stuk

Producten per pagina:

Waar moet je op letten als je een hondenmand gaat kopen?

Net als alle andere spullen is het belangrijk om te kijken wat jouw hond prettig is. Het enige waar je echt op moet letten is dat de mand groot genoeg is voor je hond om languit in te liggen. Houd hierbij 10 centimeter meer aan dan je hond lang is. Uiteraard is het ook van belang dat de hondenmand niet te groot is. Een hond moet een plek hebben waar ze veilig en geborgen kunnen voelen.

De kosten van een hondenmand kunnen sterk uiteen liggen. Het ene materiaal zal duurder zijn dan het andere, maar ook de grootte van de mand telt hierbij mee.