Hondenspeelgoed

Je hond het juiste speelgoed geven is erg belangrijk voor zijn/haar ontwikkeling en zal ook zeker bijdrage aan een fijn leven voor je hond.  Voor de actievere honden kan goed speelgoed zeker niet ontbreken. Denk hierbij aan speelgoed om te apporteren zoals een ballenpistool of werpstok zodat je extra ver kan gooien!

Naast dat speelgoed leuk is voor je hond draagt het ook bij aan de band met jou en je hond. Ook kan spelen een vorm van training en beloning zijn voor je hond.

Producten per pagina:
Sortering:

CI PRO 18M BALL LAUNCHER 45CM 00001
PT BALLENWERPER 65CM 00002

Producten per pagina:

Verschillende hondenspeeltjes

Hieronder vind je verschillende soorten hondenspeeltjes in vele soorten, maten en prijzen. Zo bieden we o.a. flostouwen, ballen, knuffels, piepspeeltjes en natuurlijk de bekende Kong. Bij het kiezen van het juiste speelgoed voor je hond is het goed om te kijken naar de grote van de hond en zijn/haar leeftijd. We bieden hondenspeeltjes die overal bij aansluiten. Voor een puppy zijn de flostouwen zeer geschikt, deze zijn er goed voor de tanden en kaken. Daarnaast bestaan er ook hondenspeeltjes om je hond mentaal te trainen. Mocht je verschillenden hondenspeeltjes aanschaffen of al hebben dan doe je er goed aan om steeds de speeltjes te wisselen zodat je hond nooit uitgekeken raakt op zijn speelgoed.